Elektriker i Aalborg

Elektriker Aalborg og omegn

Mangler du en kompetent, dygtig, prisbevidst og uddannet elektriker i Aalborg eller omegn, så er du landet det helt rigtige sted. Læs mere her, om hvad vi kan tilbyde dig.

Elektriker Aalborg – til både private og erhverv

Vores hovedkontor ligger i Aabybro, men vi har også lager i Aalborg som vi dagligt befinder os på – derfor kan vi hurtigt rykke ud til opgaver som elektriker i Aalborg, Nørresundby og resten af Nordjylland. 

Vi har over 40 års erfaring med at løse el opgaver af enhver art, derfor tilbyder vi professionel hjælp til både private og virksomheder.

Vil du vide om vi kan hjælpe dig

Hos Nordjysk Teknik er der ikke forskel på, om vores kunder er små eller store, vi varetager alle opgaver som f.eks.: 

  • Installation af hårde hvidevare
  • Opsætning af belysning og smart-styringssystemer
  • Installation af ventilationsanlæg
  • Rådgivning om energioptimering
  • Salg af belysning, ventilation, overvågning m.m.

Har du en forespørgsel vedr. lige netop din opgave, så ring gerne til os på 70 33 10 00, så fortæller vi dig både, om du skal have en elektriker ud, og hvad det evt. vil koste dig.

Kend din pris på forhånd

Har du en opgave hvor du gerne vil kende prisen på forhånd, så er det bestemt også en mulighed. Hos Nordjysk Teknik er vi prisbevidste, og det skal ikke være en ubehagelig overraskelse at have en elektriker på besøg. 

Vi laver gerne et tilbud på opgaven, så du kender prisen på forhånd. Send os evt. en mail med din forespørgsel på info@nordjyskteknik.dk

Kontakt os