El-arbejde

Elarbejde Aalborg og omegn

Når du skal have udført elarbejde i Aalborg og omegn, kan det være en udfordring at finde en autoriseret elinstallatør, der både har tid, og arbejder til fornuftige priser.

Her kommer Nordjysk Teknik ApS på banen, vi hjælper nemlig hurtigt, effektivt og professionelt med alle typer af elarbejde i Aalborg, Nørresundby, Aabybro og resten af Nordjylland.

Elinstallationer private og erhverv

Vi varetager alle former for opgaver i hele Nordjylland, hos både private og erhverv, kort sagt er der ingen opgaver, der er for store eller for små.

Vi rådgiver også gerne, samt kommer med et uforpligtende tilbud på opgaver som: 

  • Energioptimering
  • Opsætning af alarmsystemer
  • Belysning
  • Montering af ventilationsanlæg
  • Salg af solceller

Dette er blot et lille udpluk af de opgaver, vi dagligt laver, når vi varetager elarbejde og elservice i Aalborg og resten af Nordjylland.

Er din virksomhed eller produktion afhængig af en 24/7 oppetid, så varetager vi også akutte opgaver, og tilbyder selvfølgelig fast tilknyttet døgnvagt. 

Kend prisen på forhånd

Er du i tvivl om, hvad det koster at få besøg af en elinstallatør fra Nordjysk Teknik, så er du altid velkommen til at skrive til os og få en pris på opgaven. Du kan sende en e-mail til mail@nordjyskteknik.dk

Er det en større opgave, kommer vi selvfølgelig også gerne ud og besigtiger projektet, tøv ikke med at ringe til os på 77 33 10 00 – når vi har været ude at se opgaven, er det altid nemmere at vurdere omfanget og at give dig en mere nøjagtig pris ud fra dette. 

Kontakt os