Overvågning

Videoovervågning i Aalborg og omegn - Rådgivning og installation

Fordele ved videoovervågning

Videoovervågning kan være en god løsning for både private og erhverv, der ønsker at øge sikkerheden i deres hjem eller på arbejdspladsen. Udover at skræmme tyven væk, kan det også øge chancerne for opklaring i tilfælde af indbrud. Hos Nordjysk Teknik ApS tilbyder vi alt inden for overvågning, herunder installation og opsætning af videoovervågning i Aalborg, Nørresundby, Aabybro og hele Nordjylland.

Kombiner videoovervågning med en alarm

For at øge effekten af din videoovervågning kan du med fordel kombinere det med et alarmsystem. På den måde kan du øge sandsynligheden for, at en potentiel indbrudstyv vil springe dit hus eller din virksomhed over. Samtidig kan du sikre dig, at både naboer og alarmcentral får besked om indbrud med det samme, hvis det alligevel skulle ske.

Overvågning og videoovervågning

Hos Nordjysk Teknik ApS tilbyder vi også montering af videoovervågning for private og erhverv. Det kan være med til at øge sikkerheden og trygheden i dit hjem eller på din arbejdsplads. Vi har et stort udvalg af PIR-detektorer og kameraer, der kan tilpasses til dine individuelle ønsker og behov.

Få en skræddersyet løsning

Hos Nordjysk Teknik ApS kan vi tilbyde en skræddersyet løsning, der matcher dine behov. Vi har et stort udvalg af kameraer og alarmsystemer, og vi kan derfor hjælpe med at finde den løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov. Uanset om du ønsker et enkelt kamera eller et komplet system, kan vi hjælpe med installationen.

Kontakt os