Elektriker i Aabybro

Din lokale elektriker Aabybro

Nordjysk Teknik har over 40 års erfaring som elektriker, og vi har vores kontor i Aabybro. Vi er stolte af vores daglige arbejde, og de kunder der hver dag henviser til os som deres lokale elektriker i Aabybro. 

Skal vi også være din lokale elektriker Aabybro? Så læs mere om hvad vi kan tilbyde her.

Elektriker i Aabybro – dækker hele Nordjylland

Vi har vores daglige virke i Aabybro, men oplever også stor efterspørgsel på elektrikere i Aalborg og Nørresundby, som vi selvfølgelig også dækker.

Faktisk dækker Nordjysk Teknik hele Nordjylland, og vi besøger både virksomheder og private. 

Vi har vores lager i Aabybro samt Aalborg, og her har vi et bredt udvalg af alt, hvad en elektriker skal bruge, herunder også salg af hårde hvidevarer, belysning, ventilations- og overvågningssystemer, så vi hurtigt kan hjælpe dig uanset opgavens omfang

Hjælp fra rådgivning til installation

Som prisbevidste og erfarne elektrikere kan vi hjælpe dig, eller din virksomhed, med alt fra rådgivning til installation – uanset om det drejer sig om simpel belysning eller omfangsrige automatiserede systemer til f.eks. overvågning eller styring af el. 

Vi rådgiver også om energioptimering af både nye og gamle boliger. 

Kontakt os gerne

Uanset om du blot har en forespørgsel eller en konkret opgave, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan skrive til os på e-mail: info@nordjyskteknik.dk, eller ringe til os på 77 33 10 00 – hos os er der ikke forskel på, om du har en stor eller lille opgave, vi tager alle henvendelser seriøse. 

Kontakt os