Elektriker i Nordjylland

Elektriker Nordjylland

Søger du efter en kompetent og prisbevidst elektriker i Nordjylland, så kan Nordjysk Teknik hjælpe dig. 

Vi dækker hele Nordjylland, og har over 40 års erfaring med at besøge både private og virksomheder som elektriker Nordjylland. Læs mere om os her på siden.

Elektriker i Aabybro og Aalborg

Vi har vores daglige gang i Aabybro og Aalborg, hvor vi har et større lager af alt det, en elektriker skal bruge til at løse en hvilken som helst opgave. 

Det gør, at vi hurtigt og nemt kan rykke ud til dig som elektriker i hele Nordjylland, uanset om du bor i Nørresundby eller Skagen. 

Salg – rådgivning og installation

Vi sætter en ære i at kunne løse langt de fleste opgaver hurtigt og kompetent, derfor varetager vi stort set alle dele af processen, lige fra rådgivning til salg og installation. 

Mangler du et nyt overvågningssystem, eller er du i tvivl om hvilke investeringer der bedst kan betale sig ift. at forbedre din boligøkonomi eller øge salgsværdien, så tøv ikke med at kontakte os. 

Få et tilbud på skrift

Vil du gerne have dit tilbud på skrift er du altid velkommen til at sende din forespørgsel på info@nordjyskteknik.dk. Vil du bare gerne vide, hvor hurtigt vi kan komme og hjælpe dig, så ring til os på 70 33 10 00

Vi ser frem til at hjælpe dig med at løse opgaven, uanset om den er stor eller lille, og om den ligger i toppen, midten eller bunden af Nordjylland. 

Kontakt os