Alarmsystemer

Opsætning af Alarmsystemer i Aalborg og Nordjylland

Skab tryghed i dit hjem eller på arbejdspladsen med alarmsystemer

Med et alarmsystem installeret af Nordjysk Teknik ApS kan du skabe tryghed og undgå at blive en del af den alarmerende statistik for indbrud i Nordjylland. Vores erfarne elinstallatører rådgiver om, sælger og monterer alarmsystemer for både private og virksomheder i hele Nordjylland, herunder Aabybro, Aalborg og Nørresundby.

Vælg mellem forskellige løsninger og pakkeløsninger

Hos Nordjysk Teknik ApS tilbyder vi forskellige løsninger, der passer til dine individuelle ønsker og behov. Vi kan tilbyde vores faste pakker med en HUB, dørkontakt, PIR-detektor, fjernbetjening og montering og programmering. Derudover kan du vælge at udvide pakken med blandt andet foto-detektor, gardin-detektor, kodetastatur eller overvågningskamera. Alle vores løsninger kan nemt og enkelt styres via en app på din mobil.

Få skræddersyet tilbud på opsætningen af et alarmsystem

Hvis du er i tvivl om, hvilket alarmsystem der passer til dit behov, står vi klar til at rådgive og tilpasse en løsning til dig. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores forskellige løsninger, herunder AJAX-ALARM. Kontakt os på mail info@nordjyskteknik.dk eller telefon 77 33 10 00 for at høre mere og indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på opsætningen af et alarmsystem.

alarmsystemer - Nordjysk Teknik ApS - img 0051 353 - Alarmsystemer

Se videoen herunder

Kontakt os