El-service Aalborg

Elservice Aalborg og omegn

I over 40 år har Nordjysk Teknik tilbudt elservice i Aalborg, Nørresundby, Aabybro og resten af Nordjylland. 

De fleste af vores daglige opgaver med elservice ligger i nærområdet, men vi kører gerne ud for både private, erhverv, store og små kunder, der ønsker en pålidelig elservice. 

Et udpluk af vores elservice

Med 40 års erfaring, kan vi stort set løse alle opgaver. De daglige opgaver med elservice i Aalborg og omegn dækker bl.a. over alt fra installationer af hårde hvidevarer, til rådgivning om, og installering af løsninger til, energioptimering.

Derudover kan vi også hjælpe med:

  • Opsætning af alarmsystemer
  • Belysning og smart styring
  • Montering af ventilationsanlæg
  • Salg og rådgivning

Vi kører som sagt både til private og erhverv, og vi tilbyder også en fast tilknyttet døgnvagt, såfremt der er brug for dette.

Mange virksomheder, produktioner, institutioner eller boligforeninger er måske afhængige af, at der er døgnservice, hvilket vi kan hjælpe med. 

Vil du vide hvad det koster

For mange kunder er det rart at kende prisen på forhånd, uanset om det drejer sig om en mindre eller større opgave.

Nogle opgaver løser vi på timepris, og andre opgaver løser vi efter tilbud. Vil du gerne vide mere, er du altid velkommen til at skrive til os på e-mail til mail@nordjyskteknik.dk, eller ringe  til os på 77 33 10 00, så finder vi sammen den løsning der passer bedst til dig og din specifikke opgave, hos os er der ingen opgaver der er for store eller for små.

Kontakt os