Spar på energien

Energioptimering Aalborg

Med stigende energipriser ved du sikkert godt, at der kan være mange penge at spare på at energioptimere boligen, men vidste du også godt at din lokale elinstallatør kan hjælpe dig med energioptimering? 

Smarte løsninger sparer på strømmen

Energioptimering i Aalborg og omegn handler ikke kun om bedre isolering og at skrue ned for varmen. 

Hos Nordjysk Teknik hjælper vi dagligt boligejere med løsninger til energioptimering i Aalborg, Aabybro, Nørresundby og omegn. Kort sagt dækker vi hele Nordjylland.

Vi kan bl.a. hjælpe med installationer af: 

  • Smart-styret belysning
  • Ventilationsanlæg
  • Solcelleanlæg

At spare på strømmen kan være en svær øvelse, men der findes heldigvis mange automatiserede løsninger, der gør det meget nemmere. 

Vi rådgiver gerne om Energioptimering Aalborg og omegn

Hvis du ikke selv kender til alle de tilgængelige løsninger, der er på markedet, kan det være svært at vide hvor, og hvordan, du bedst kan spare penge på energioptimering. Derfor kommer vi gerne ud til dig, og tager et kig på din bolig og dine nuværende løsninger. 

Her kommer vi med rådgivning, og fortæller dig om dine muligheder. Sammen kan vi regne på, hvilken besparelse du evt. kan opnå med nye energieffektive installationer. 

Få et tilbud

Ved du allerede, hvad du skal have lavet, men vil du gerne kende prisen på forhånd, så ring eller skriv til os, så giver vi et uforpligtende tilbud. 

Du kan skrive til os på mail@nordjyskteknik.dk eller ringe til os på 77 33 10 00 – vi ser frem til at hjælpe dig

Kontakt os